20 September 2015

FIZO OMAR BERHARAP DIKURNIAKAN ZURIATSudah dua tahun mendirikan rumahtangga Fizo Omar atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar, 30, mengakui dia sememangnya menginginkan zuriat namun dalam masa yang sama menyerahkan perkara berkenaan kepada ketentuan Tuhan selain turut berikhtiar bagi mendapatkan zuriat.

Dalam masa sama, Fizo berharap agar peminat dan juga orang ramai dapat sama mendoakan dia dan juga isterinya, Mawar Abdul Karim agar segera beroleh cahaya mata.

Klik gambar untuk size besar
"Siapa yang tidak mahukan zuriat tetapi ini soal rezeki dan terletak di tangan Allah untuk menentukannya dan sebagai manusia, saya dan isteri hanya mampu berusaha ke arah itu. Mungkin belum rezeki kami.

"Lagipun kami baru mendirikan rumah tangga selama dua tahun dan masih dalam proses mengenali satu sama lain. Saya ada buat pemeriksaan kesihatan dan minta nasihat doktor bagaimana isteri saya boleh mempercepatkan kehamilan. Insya-Allah jika ada rezeki, mungkin siapa tahu tahun depan kami diberikan rezeki menimang cahaya mata," ujar Fizo dipetik sebagai berkata.

Untuk rekod, Fizo dan Mawar mendirikan rumahtangga pada 10 November 2013.

         ________________________
No comments: