13 November 2015

DATANG SINGAPURA - SYAZWAN ZULKIFLY DIUGUT PECAH MUKA



Pelakon dan pengacara kelahiran Singapura, Shenty Feliziana sebelum ini mendedahkan dirinya telah dikasari oleh seorang pelakon lelaki ketika berbincang tentang masa depan perhubungan mereka.

Klik gambar untuk size besar




Wajah Shenty dilihat bengkak selepas dipukul dalam gambar yang dihantar kepada sebuah akhbar.

Walaupun tidak menamakan pelakon itu, ramai mempercayai pelakon lelaki yang telah memukul Shenty ialah kekasihnya Syazwan Zulkifly.

Shenty memberitahu perhubungan mereka masih di peringkat perkenalan dan dia kini tidak mahu dikaitkan dengan Syazwan lagi.



Syazwan masih mengambil pendekatan berdiam diri mengenai perkara itu. Bagaimanapun, seorang pengguna Instagram menulis komen di akaun Instagram Syazwan, mengugut akan memecahkan muka Syazwan sekiranya datang ke negara kelahiran Shenty iaitu Singapura.

Syazwan pernah dikaitkan dengan sikap panas baran oleh media tempatan. Sikap Syazwan ini dikatakan menjadi punca dia terputus hubungan dengan kekasih sebelum Shenty iaitu Faye Kusyairi yang berlakon bersamanya dalam drama Istikharah Cinta.

Syazwan bagaimanapun bengang dengan tuduhan itu dan bertindak mempertahankan dirinya melalui satu status di Instagram



"Biar saya jawab ye… Berkarya betul opening artikel ni…sampai hilang mood raya n rasa tak hadam rendang bila tahu 'CERITA SEBENAR' saya berpisah???? Wowwwwwww... tak tahu la nk rasa apa dengan statement ni... hello, cerita sebenar awak tu dari mana?? Takde pun interview saya? Jangan nak sebenar sgt tau..

"And gigih yeh awak n teman rapat awak dalam industri (pegghhh industri) cik timah tu selidik pasal perpisahan saya??? Terasa diri ini seperti Brad Pitt pulak bila ada gigih selidik kes breakup saya ni... yer la industri kan, kene feeling paparazi sikit.. ye tak..? Tapi yang sedihnya.. punya la berapi dengar cerita siap selidik bagai, end up PANAS BARAN adalah jawapan pasti n cerita sebenar saya berpisah??

"Ini kali ke berapa dah saya bg tahu, tapi demi Diva tercinta, saya ulang la ye.. saya bukan seorang yang panas baran yeh.. saya marah pun susah.. tapi jgn di provoke.. setiap manusia ada limit kesabaran nya.. tapi yang PASTI, berpisah seperti yang dikata bukanlah berpunca dari panas baran seperti yang awak tulis ni ye (rasanya nak btlkan statement awak tak?)

"Saya psiko and takde perempuan nak dekat? Saya boleh psiko kan diri saya untuk awak kalau awak nak.. kalau la nak la... keras tau perkataan awak ni.. ke awak yang psiko hari2 raya, bulan2 baik mcm ni and tv semua promosi kan kempen #kosongkosong #sykurselalu and awak tulis gossip cerita org berantakan berpisah dah sebarkan fitnah utk orang baca??? Siap terganggu mood raya n tak hadam makan lagi... SIAPA YANG PSiKo ni??

"Sepanjang saya dalam bidang pekerjaaan ni, belom ada kes lagi tau director kene baling kerusi, artis kene pijak, asst director kene maki, saya tumbuk producer and wartawan kene penyepak saya tau.. and saya pun tak pernah dengar lagi ada laporan polis dibuat sebab saya bertindak kasar dan panas baran dengan org yg saya keluar... ini keras yeh ayat awak ni... awak kene settlekan tau ayat awak ni.. kalau awak cukup manusia dan sedar kita dalam bulan dimana org islam semua bermaaf-maafan

"Tolong ye.. tapi kalau tak nak, takpe.. biar saya yang jadi manusia.. saya maafkan awak ye..lain kali jangan buat lagi tau.

"Kepada yang membaca and terasa saya over stand macam ni saya minta maaf.. selama ni saya diam.. tiba masanya saya bercakap.

"Apabila berlaku perkara sebegini maka sedikit sebanyak memberi persepsi kepada orang ramai bahawa apa yang diperkatakan tentang Syazwan di ruangan pojok Diva Kosmo! itu ada asasnya.

"Sekiranya mempunyai masalah, Syazwan dicadangkan mendapat bantuan dari pihak yang pakar untuk membantu. Adalah sayang sekali buat pelakon yang kacak dan ada bakat besar seperti Syazwan untuk terpalit dalam kontroversi sebegini di saat namanya sedang meningkat naik," jelas Syazwan.



         ________________________




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...