18 January 2016

"SAYA TAK MALU JUAL PAKAIAN DALAM" - FARAH ASYIKINJika kebanyakan artis atau selebriti menceburi bidang penjualan hijab namun bagi Farah Asyikin pula lain apabila dia menjual pakaian dalam dan juga baju tidur seksi.

"Lumrah bagi masyarakat tempatan, terutama wanita betudung yang agak keberatan untuk mendapatkan pakaian dalam di butik tertentu. Mereka mungkin segan dengan pandangan skeptikal segelintir pihak, sedangkan perkara itu tidak sepatutnya dijadikan isu.

"Bertitik tolak daripada itu, saya mula terfikir untuk menjalankan perniagaan ini. Mungkin ada yang kurang selesa, tetapi niat saya ikhlas ingin memudahkan wanita bertudung mendapatkan pakain dalam yang menjadi kegemaran mereka.

"Sebagai wanita bertudung, saya akui pernah berdepan situasi yang sama. Jangankan membeli, untuk memulakan perniagaan ini juga saya serba salah," ujarnya yang menjalankan perniagaan tersebut secara online di bawah jenama Zawjahs Garden.

Sementara itu, Farah juga turut merancang untuk turut memperkenalkan koleksi hijabnya tidak lama lagi.

Mnegenai kisah penceraiannya, Farah berkata kes cerai tersebut dijangka selesai pada 20 Januari ini.         ________________________
No comments: