31 March 2016

10 GAMBAR - ELFIRA LOY SAMBUT BIRTHDAY DI HOSPITAL



"Jaga 10 orang bayi baru lahir lagi senang daripada jaga seorang nenek tua yang kuat bebel," demikian seloroh rakan Elfira Loy yang bernama Palikeqal di IGnya.

Untuk info, Kelmarin Elfira Loy telah dimasukkan ke hospital selepas dilaporkan kurang sihat selama dua minggu. Buat masa sekarang, Elfira masih menanti keputusan dari doktor sama ada akan terus dirawat atau sebaliknya.





"Palikeqal ni sweet orangnya, jika anda perlukan khidmat radio bergerak kat hospital dia boleh offer. Terima kasih ye dah jadi bibik mnyammar i semalam seharian, hari ini jangan lupa teman lagi, bosaaan haha. Tulah tanya lagi dinner treat for birthday nak apa kan i macam macam i mintak sate ice cream nak lari hospital semua i mintak hahahaha," ujar Elfira pula mengusik rakannya itu.

Pada peminat Elfira, jom kita sama-sama doakan moga Elfira cepat sembuh.

Klik gambar untuk size besar

















Foto: Elfira & friends IG


         ________________________





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...