28 March 2016

62 GAMBAR - KEMERIAHAN MAJLIS RESEPSI JIHAN & UNGKU HARIZSemalam majlis resepsi Jihan Muse dan Ungku hariz telah berlangsung dengan meriahnya di Menara Naza Taman Tun Dr Ismail (TTDI), Shah Alam.

Dalam majlis tersebut, Jihan dan Ungku Hariz nampak bergaya dan sama padan dengan berpakaian songket berwarna kuning laksana pasangan diraja sedang bersanding.

Majlis yang dipenuhi dengan warna ungu sebagai tema itu telah dihadiri oleh ahli keluarga, teman rapat serta rakan-rakn artis.

Antara rakan-rakan artis yang hadir ialah Erra Fazira, Johan Raja Lawak, Ella, Zain Saidin, Datuk Aznil Nawawi, Yana Samsuddin, Dafi, Sharifah Shahira, Rahim Sepahtu, Raja Azura, Zain Hamid, Faezah Elai, Achey dan ramai lagi.Majlis yang dikendalikan pengacara Nabil Ahmad itu telah menyaksikan Jihan dan Ungku Hariz diarak masuk dengan paluan kompang dan bacaan selawat.

Selain itu, Jihan turut memilih teman rapatnya yang terdiri daripada rakan artis seperti Zara Zya, Sharifah Sakinah, Fara Fauzana, Elfira Loy dan Nad Zainal sebagai pengiring.         ________________________

No comments: