20 April 2017

DIANGGAP SOMBONG - FARAHDHIYA AKUI DIRINYA DILAHIRKAN RUPA PARAS BEGINI"Itu sebenarnya masalah dihadapi oleh saya kerana ramai beranggapan bahawa diri saya ini sebagai seorang yang sombong. Saya memang dilahirkan mempunyai rupa paras begini dan nampak seperti sombong.

"Takkan saya harus lakukan pembedahan plastik untuk menjadikan muka saya sentiasa tersenyum," kata penyanyi dan pelakon Farahdhiya mengenai tanggapan ramai yang menyangka dirinya seorang yang sombong dan sukar untuk menawan hati orang.

Dalam masa sama, Farahdhiya juga akui beliau sebenarnya seorang yang berperangai gila-gila. Cubalah untuk mengenalinya dengan lebih rapat.

Klik untuk gambar besar
"Namun jika ada orang mengenali saya dengan lebih rapat mereka akan tahu perangai gila-gila saya yang sebenar dan tidak seperti disangkakan.

"Biarlah mereka menilai sendiri kerana saya tidak boleh untuk mengubah persepsi orang ramai yang anggap saya sombong," ujarnya.

Biasalah, orang ramai kadang-kadang lebih suka untuk menilai perangai seseorang orang daripada rupa paras sahaja dan mencetuskan pelbagai anggapan tidak benar.


www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak
         ________________________

No comments: