21 February 2018

SEKIAN LAMA TAK MUNCUL BERSAMA - 'JOZAN' BAKAL KEMBALI


Mengesahkan bakal kembali bergabung dengan Zizan Razak sebagai 'Jozan' menerusi dua program televisyen tidak lama lagi, pelawak Johan, 34, akui teruja dapat kembali menjalinkan kerjasama dengan rakan baiknya itu selepas beberapa tahun tidak muncul bersama di televisyen.

"Insya-Allah ada dua program yang bakal memperlihatkan kami sebagai hos bersama tetapi buat masa ini belum boleh beritahu program apa.

"Memang teruja sebab dah lama tak bergandingan menerusi program televisyen dan peluang diberikan ini adalah rezeki untuk kami.

"Sudah tentu saya menantikan gabungan ini dan berharap ia dapat mengubat kerinduan peminat yang sering bertanya bila kami akan kembali mengacara bersama,' katanya ketika ditemui pada majlis memperkenalkan 18 peserta program 'Ceria Megastar' yang diadakan pada semalam.

Johan yang juga penyampai radio itu bakal bertindak sebagai juri tetap program tersebut bersama Datuk Aznil Nawawi.

Klik untuk gambar beasr


'Ceria Megastar' bakal bersiaran bermula 2 Mac depan, setiap haro Jumaat, 9 malam di Astro Ceria (611), Astro Prima (105) dan Maya HD (135).

Johan bagaimanapun memberi bayangan program yang bakal menampilkan mereka bakal berkonsepkan bual bicara dan sebuah pertandingan realiti.

Dalam perkembangan lain, Johan berkata, selain program bersama Zizan, dia kini sedang sibuk merangka beberapa program yang diterbitkan untuk siaran Aidilfitri.

"Alhamdulillah ada beberapa projek besar yang sedang saya rangka buat masa ini dan paling terdekat program bersempena Aidilfitri. Ini semua rezeki untuk anak saya yang bakal dilahirkan tidak lama lagi," ujarnya.


www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: