16 April 2018

ISU RUMAH TANGGA - ZUL 2 BY 2 MINTA JANGAN BUAT ANDAIAN


Tidak pernah memberi sebarang kenyataan berkaitan hubungannya dengan isteri, penyanyi Ismaliza Ismail atau Isma (AF7) yang dibina hampir 20 tahun ini, penyanyi dan komposer, Zul 2 by 2 meminta netizen tidak membuat andaian sendiri tentang kedudukan rumah tangganya itu.

"Maaf kalau terkasar bahasa, tidak semua lelaki macam itu dan dalam hal ini yang tidak tahu cerita hujung pangkal jangan buat andaian sendiri ya.

"Saya tidak pernah bersuara sedikit pun, jadi yang mana sudah berkeluarga jagalah baik-baik," ujar pemilik nama Zulkefli Majid, 45.

Zul menjawab komen netizen yang mendakwa penyanyi itu sama seperti kaum lelaki yang hanya memikirkan keseronokan hidup semata-mata dan membuat keputusan berpisah dengan mudah.

Klik untuk gambar besar


Zul sebelum itu memuatnaik foto makanan dengan kapsyen memberi gambaran bahawa dia kini hidup bersendiri.

"Jemput makan semua ... Bila sudah keseorangan... Ini lah makanan yang aku selera.. Syukur alhamdulillah - Bissmillah," tulisnya.

Rata-rata peminat meluahkan rasa sedih dengan berita berantakan rumah tangga pasangan ini dan meminta mereka untuk berbaik seperti dahulu.Pada awal Januari lalu, rumah tangga pasangan tersebut kini berada dihujung tanduk apabila kedua-duanya memuatnaik status meluahkan perasaan di Instagram masing-masing.

Menurut sumber, Isma yang juga kakak kepada penyanyi Tomok itu juga sudah beberapa kali menfailkan perceraian di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur sejak tahun lalu.

Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 16 April 1998 dan dikurniakan lima cahaya mata iaitu Muhammad Haiqal Aiman, 20, Muhammad Haiqal Aydiel, 19, Seri Aida Merlissa, 17, Seri Ayreen Merlynda, 15, dan Seri Adryana Mercella, 11.


www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: