01 August 2018

ISU WANITA UKRAINE - ZUL ARIFFIN TAMPIL JAWAB


Baru-baru ini, tular beberapa keping foto yang dipercayai milik pelakon kacak berbadan sasa, Zul Ariffin bersama seorang gadis warganegara asing di Phuket, Thailand awal Julai lalu.

Keadaan menjadi lebih mencurigakan apabila foto-foto yang telah dimuatnaik oleh Zul dan gadis Ukraine bernama Tanya Glembotska itu kebetulan berada di lokasi sama pada tempoh masa sama.

Enggan isu tersebut terus menjadi tanda tanya, Astro Gempak telah bertemu Zul bagi mendapatkan komen daripada pelakon itu sendiri.

"Tak ada lah, mana ada. Saya bercutilah, saya pergi training. Tak ada apapun, saya tiada komen berhubung perkara itu," jelas Zul.

Klik untuk gambar besar


Zul bagaimanapun enggan mengulas lebih terperinci identiti sebenar gadis berkenaan dan memutuskan untuk tidak berkongsi lebih lanjut.

"Benda mudah, kalau saya berkata sesuatu orang akan meletakkan pelbagai tanggapan dan menghukum saya, perkara baik atau buruk tak membezakan apa-apa.

"Jadi saya hanya biarkan apa yang mereka hendak fikirkan dan akan terus berdiam diri sebab kalau saya komen kiri atau kanan tak ada bezanya. Mereka tak tahu apa-apa jadi mereka akan terus membuat pelbagai tanggapan," tambahnya.Selain mengikuti akaun Instagram Zul, gadis yang menggunakan nama @glembotska itu pernah memuatnaik fotonya memeluk seorang jejaka yang dipercayai pelakon lelaki itu.

Sementara itu secara ringkas, Zul memberitahu dia mengenali wanita terbabit ketika menjalani latihan seni mempertahankan diri bersama jurulatih antarabangsa di sana.

"Ya, saya kenal wanita itu di sana ketika menjalani latihan bersama-sama. Saya layan dia seperti orang lain," kata Zul.

Menjawab dakwaan tatu bertulis 'Zul' yang dicacah pada jari manis wanita berkenaan, ini pula jawapan Zul; "Inai sajalah, saya tak sangka dia akan berbuat sedemikian."

         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: