02 October 2018

'BODY SHAMING' ZAMANI - AC MIZAL DIKECAM, BIADAP


Pada Ahad lalu, Gegar Vaganza musim ke-5 (GV5) telah berlangsung dan tidak dinafikan kali ini ramai yang tertarik apabila ada beberapa penyanyi lagenda dan 90 an turut menyertai program tersebut.

Antara yang diminati ramai tentu sekali Zamani Slam, seperti biasa pada minggu pertama, kesemua peserta akan menyanyikan lagu hits mereka.

Untuk Zamani pastinya lagu 'Gerimis Mengundang' yang membuatkan semua penonton terpukau dengan suara penyanyi itu yang cukup merdu dan memang padu kata orang sehingga mendapat 'standing ovation' daripada penonton dan juri.

Klik untuk gambar besar


Datuk Ac Mizal selaku juri jemputan juga sangat kagum dengan persembahan Zamani, bagaimanapun komen lawak beliau yang berulang kali membangkitkan fizikal penyanyi lagenda itu membuatkan netizen bengang dan terkilan.

Rata-rata netizen menganggap apa yang dikatakan oleh AC Mizal seperti 'body shaming' fizikal Zamani yang kurus. Ramai tahu sebab mengapa Zamani kelihatan begitu dan tindakan AC Mizal itu sangat tidak sensitif serta agak biadab.

Sejujurnya agak memalukan untuk memberikan komen sebegitu apatah lagi ketika rancangan siaran langsung. Tidak salah untuk menegur ataupun bersimpati tetapi lebih baik dilakukan secara peribadi. Apa pula pendapat anda?
www.myartis.com / Sumber: Beautifulnara


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: