01 October 2018

ISU TIPU EJEN PRODUK - FATTAH AKUI TERKEJUT, NAFIKAN


"Saya terkejut dengan tuduhan ini. Saya tidak akan menipu peminat dan penyokong saya dengan mempromosikan sesuatu yang saya sendiri tidak percaya. Saya sedang bekerjasama dengan Universal Music untuk menyelesaikan masalah ini.

"Sebarang kenyataan rasmi tentang isu ini, akan saya berikan melalui pihak pengurusan," kata pelakon Fattah Amin yang terkejut dengan tuduhan kononnya dia menipu ejen-ejen untuk sebuah produk makanan kesihatan yang didaftarkan bawah sebuah syarikat.

Menerusi kenyataaan media yang dikeluarkan oleh pihak pengurusannya iaitu Universal Music Malaysia kepada mStar Online, Fattah menjelaskan dia tidak akan sesekali menipu peminat dan sedang berusaha mencari penyelesaian terhadap isu ini.

Jumaat lalu sebuah portal hiburan mendedahkan menerima kiriman e-mel daripada salah seorang ejen sebuah syarikat dengan mendakwa, pihaknya sudah banyak melaburkan wang tetapi produk tidak terjual kerana Fattah dikatakan tidak lagi rancak mempromosikan produknya itu seperti sebelum ini.

Klik untuk gambar besar


Pengirim itu juga mendakwa, ada yang sanggup bergolok gadai untuk melabur dalam perniagaan tersebut kerana mempercayai kredibiliti Fattah.

Sementara itu, pihak pengurusan bersama peguam akan memantau dan berusaha menyelesaikan isu berbangkit dan beberapa klien lain yang telah menandatangi kontrak dengan bekas pihak pengurusan Fattah Amin sebelum ini.

Malah, mereka juga memandang serius tentang beberapa urusan yang dilakukan tanpa kontrak rasmi atau dalam pengetahuan pihak peguam.

"Pihak kami memandang serius tentang beberapa urusan yang dilakukan tanpa kontrak rasmi dan akan terus memantau dan berusaha menyelesaikan isu ini," ujarnya.


www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: