29 April 2019

"DIA BIMBING SAYA.. SELAMA NI ORANG PERCAYA SAYA BERJAYA UBAH NINA..." - NOH HUJAN


Pasangan selebriti, Noh Salleh dan Mizz Nina adalah antara yang menjadi perhatian apatah lagi selepas penghijrahan Mizz Nina, ramai menyimpan rasa kagum terhadap pasangan ini yang sentiasa 'low profile'.

Ramai yang mengetahui tentang kisah hijrah Mizz Nina, namun ramai yang tidak tahu mengenai penghijrahan Noh, vokalis kumpulan Hujan yang kini aktif dalam misi kemanusiaan. Menerusi satu perkongsian video, Noh mengakui dahulu disebabkan muzik, dia kurang meluangkan masa bersama keluarga.

"Saya rasa kehilangan masa bersama keluarga disebabkan muzik dulu. Jadi sekarang ni dah bahagikan masa muzik 20 hingga 30 peratus sahaja. Selebihnya adalah untuk santai dengan keluarga.

"Lepas kahwin baru perasan, saya kena slow down untuk muzik yang banyak show sana sini dan rasa baik habiskan masa dengan keluarga, bersedekahn dan sebagainya," katanya.

Klik untuk gambar besar


Dalam pada itu, Noh mendedahkan ramai menyangka bahawa dia yang mengubah isterinya tetapi sebenarnya Mizz Nina yang membimbing hidupnya untuk ke arah yang lebih baik. Katanya lagi, jika bukan kerana isternya itu hidupnya mungkin lebih teruk.

"Saya kahwin dengan Nina saya dah percaya dia 100 peratus yang dia akan buat sesuatu yang baik. Dia yang bimbing saya. Selama ni orang percaya saya berjaya mengubah Nina, jawapannya tidak!

"Sebenarnya dialah yang mengubah saya. Kalau dia tak ada mungkin saya lebih teruk. Hisap dadah dan sebagainya," ujarnya yang mendirikan rumah tangga dengan Mizz Nina pada 1 Julai 2011.


www.myartis.com / Sumber: Media Hiburan & Rotikaya


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: