22 April 2019

NYANYIAN DI AME 2019 - PEMINAT KECEWA HAEL 'LUPA LIRIK', 'SUARA SUMBANG'


Seperti biasa akan ada persembahan khas daripada artis tempatan dalam mana-mana majlis termasuklah Anugerah MeleTOP Era 2019 (AME 2019) yang berlangsung dengan cukup meriah sekali.

Antara yang membuat persembahan semalam adalah penyanyi Hael Husaini duet bersama penyanyi Misha Omar menyanyikan lagu 'Rewrite The Stars'.

Umum mengetahui kedua-dua penyanyi ini dikenali dengan vokal mereka yang mantap dan mempunyai kekuatan sendiri. Namun, entah apa yang berlaku, nyanyian Hael semalam mengecewakan peminat.

Klik untuk gambar besar


Kata peminat, suara Hael agak sumbang dan lagu tersebut sangat tidak sesuai untuknya. Malah, Hael juga lupa lirik sehingga terpaksa dibantu oleh Misha. Seakan beliau kurang bersedia untuk persembahan tersebut.

Bila menyanyi secara langsung, akan ada kemungkinan penyanyi akan menghadapi masalah teknikal. Tidak mustahil, itu juga yang berlaku kepada Hael, tentunya beliau sudah cuba melakukan yang terbaik untuk menghiburkan orang ramai.ATAU KLIK DISINI UNTUK TONTON VIDEOwww.myartis.com / Sumber & foto: Beautifulnara & Instagram Hael Husaini


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: