18 April 2019

"TAK PERNAH SIBUK... SERIUS DAH LALI / ANNOYED DENGAN KECAMAN..." - MIMI FLY


"Aku tak pernah pakai sebab orang suka. Orang suka ke tak suka ke tak pernah menjadi faktor aku pakai baju hari-hari. Aku punya stail. Aku punya hak. Aku tak pernah sibuk korang nak pakai apa. Lumrah kejadahnya bila aku artis, aku kena ikut kehendak kau?

"Aku seorang penghibur dan setiap penghibur tu ada imej dia sendiri dan aku tahu aku berkembang dengan masa," ujarnya penyanyi Mimi Fly yang yang menegaskan dia tidak pernah kisah dengan kritikan netizen mengenai gayanya berpakaian.

Bagi penyanyi lagu 'Superfly' ini, dia mempunyai gaya tersendiri dan hak untuk menentukan pakaian hariannya tanpa perlu mengikut kehendak orang lain.

Klik untuk gambar besar


Dalam pada itu, Mimi memberitahu dia sudah lali dan menyampah dengan kecaman netizen terhadap dirinya. Pemilik nama sebenar Shamimi Amalina Norhisham, 32, berkata dia menganggap kata-kata negatif itu menunjukan tahap kematangan seseorang itu.

"Aku serius dah lali / annoyed dengan kecaman yang netizen lempar kat aku atau cerita belakang aku. Kesimpulannya luaran orang yang korang nilai ni tak pun mengesahkan kebaikan dan ketulusan dalam hati.

"Bagi aku mulut kau yang busuk lebih menunjukan tahap kematangan kau mengharungi hidup zaman sekarang," katanya yang muatnaik kenyataan tersebut seakan memerli netizen yang tidak henti mengecamnya dari segi penampilan menerusi InstaStory.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: