19 June 2019

"DISEBABKAN CERITA SEMALAM, HABIS SATU BADAN NAIK ALLERGIC....." - SAJAT


"Naik allergy kita hari ini,di sebabkan cerita semalam.. adoiii sapa nak jawab ini!! satu badan naik merah merah.... sampai ketiak kita pun merah merah!!! 😭😭😭😭😭 #tolongla #inisemuapasalkessemalam #terkejutkita #hariininakdekat25orgwartawancallkita.

"🤕🤒🤕🤒 Disebabkan cerita semalam, habis satu badan saya naik allergic kaki lengan ketiak badan semua naik merah merah. Terus lemah antibody sajat bila dengar berita yang tak masuk di akal tak logik untuk di fikirkan pd abad ini. Huh Sajat BENCI!!! BENCI!!! BENCI!!! 😱😱😱 No more sorry for you....

"KKKKKIIIIIIIIMMMMMMAAAAAA 🚨," demikian tulis usahawan kosmetik, Nur Sajat yang mengalami masalah alergi di bahagian badan sehingga terpaksa ditahan di hospital dan erita itu dikongsinya menerusi gambar sedang terbaring di hospital, gara-gara kontroversi mengenai dakwaan menukar jantina.

Klik untuk gambar besar


Menurut Sajat, alergi yang dialaminya hingga menyebabkan satu badannya kemerah-merahan adalah kerana isu terkini yang membabitkan dirinya yang didakwa menipu dalam proses pertukaran jantin di JPN. Bagaimanapun Sajat ketika mengulas dakwaan itu, menafikan sekerasnya mengenai isu pertukaran jantina serta enggan memohon maaf. Dalam masa sama, Sajat juga mendakwa tidak mengenali wanita terbabit.

Manakala di ruangan komen, pelbagai reaksi timbul mengenai keadaan kesihatan Sajat. Selain menyarankan usahawan itu agar bertaubat ada juga pihak menyatakan alergi yang dialami sajat merupakan peringatan dari Allah. Apapun, harapnya apa sahaja penyakit yang Sajat alami sekarang dapat sembuh dengan cepat. Mungkin kebetulan saja badan gatal apabila membaca komen-komen pedas netizen mengenai kontroversi baru ini.
www.myartis.com / Sumber & foto: Media, Rotikaya & Instagram Nur Sajat


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: