19 July 2019

"KALAU ADA JODOH, ADALAH... KELUARGANYA PUN SANGAT MENYOKONG" - HAFIZ HAMIDUN


"Kami dalam proses perkenalan memandangkan jarak kami jauh, jadi tak boleh nak berjumpa selalu. Saya tiada halangan pun nak berkawan dengan sesiapa tak kira dalam negara atau luar negara. Nak kata hubungan istimewa rasanya terlalu cepat sebab kami baru bertemu beberapa kali, itu pun bersama keluarganya sekali.

"Jadi, apa yang boleh saya katakan kami dalam fasa perkenalan," kata penyanyi Hafiz Hamidun yang mendedahkan dia kini berkawan rapat seorang usahawan wanita berstatus janda kelahiran Indonesia dan memberitahu mereka punyai keserasian dan selesa bersama.

Masih dalam fasa mengenali satu sama lain, ujar Hafiz, 35, mereka berkenalan sejak beberapa bulan lalu menerusi kenalan masing-masing: "Saya banyak berkolaborasi dengan komposer dan penyanyi Indonesia jadi kami merupakan kenalan antara kenalan. Apabila bersembang pun saya rasa ada keserasian antara kami.

"Tetapi untuk mengelakkan pisang berbuah dua kali, lebih baik saya yakinkan dia pilihan yang betul. Kalau ada jodoh, adalah... Buat masa ini kami selesa berkawan dan seronok berkongsi pandangan mengenai negara masing-masing," tambahnya.

Klik untuk gambar besar


Difahamkan wanita berusia 20-an itu merupakan salah seorang usahawan wanita popular di Indonesia dengan jumlah pengikut Instagram mencecah jutaan. Bagaimanapun tegas Hafiz dia memilih untuk tidak akan mendedahkan identiti wanita itu di media sosial.

"Dia punyai visi yang luas dalam bidang perniagaan dan suka belajar sesuatu yang baru. Malah keluarganya pun sangat menyokong dan sentiasa mengalu-alukan kedatangan saya di sana. Jadi, saya rasa sangat dihargai," jelasnya.

Sebelum ini, Hafiz pernah mendirikan rumah tangga bersama usahawan kosmetik Joy Revfa pada Mei 2017 namun perkahwinan mereka hanya bertahan selama tempoh lima bulan sahaja. Dalam perkembangan lain, Hafiz bakal muncul dengan album terbaharu pada November depan.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Hafiz Hamidun


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: