25 August 2019

3 FOTO - IPPO HAFIZ SAH BERGELAR SUAMI DENGAN SEKALI LAFAZ


Alhamdulillah... tahniah kami ucapkan kepada penyanyi, komposer dan penerbit, Ippo Hafiz atau nama sebenarnya, Muhammad Hafiz Yaziz, 30, yang telah selamat bergelar suami kepada Fara Roslan atau nama sebenarnya, Norfarahin Mohd Roslan, 31, dengan sekali lafaz pada jam 9.22 malam semalam di sebuah majlis indah yang diadakan di Impian Abadi, Jalan Ampang, Kuala Lumpur.

Ippo dan Fara itu dinikahkan bapa pengantin perempuan, Mohd Roslan Marwi dengan disaksikan Pendaftar Nikah Cerai Rujuk Orang Islam Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Ustaz Mohd Abd Nasir Abdullah. Pelantun lagu 'Kekal Bahagia' itu menyerahkan mas kahwin berjumlah RM80, wang hantaran bernilai RM20,000 bersama tujuh dulang hantaran.

Sementara itu, pihak perempuan yang anggun mengenakan busana pernikahan rona biru cair pula membalas dengan sembilan dulang hantaran. Sebelum ini, Ippo dan Fara yang mula berkenalan ketika menjalani penggambaran muzik video 'Saat Bahagia' itu menjalinkan ikatan pertunangan pada 10 Mac lalu.

Majlis yang diadakan dengan penuh sederhana tapi meriah dalam iringan hujan renyai itu diserikan dengan kehadiran keluarga kedua belah pihak, teman rapat serta rakan selebriti seperti Sissy Iman, Sarah Suhairi, Shahrizal Jaszle, Rohana Jalil dan ramai lagi.

Klik untuk gambar besar

www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak, Aqo Imran, Kaki Foto, Kaki Tembak


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: