25 September 2019

BERTUDUNG & BOLEH MENGACARA, CIRI WANITA PILIHAN ZIZAN RAZAK


Pelawak dan pelakon Zizan Razak sering diajukan soalan tentang jodoh dan ramai tertanya-tanya bilakah Zizan yang kini menginjak usia 35 tahun akan menamatkan zaman bujangnya. Bagaimanaapun, setiap kali ditanyakan, Zizan pasti akan cuba mengelak untuk berbicara mengenainya.

Dalam satu temu bual baru-baru ini, Zizan menjadikan pembaca berita TV3, Hawa Rizwana sebagai 'sasaran' yang secara kebetulan berada di situ untuk menemubualnya. Dalam pada itu, Zizan mengakui sudah tentu dia memikirkan soal kahwin dan mahukan wanita bertudung serta calon isterinya itu seorang yang boleh mengacara.

"Kenapa pandang dia (Hawa) apabila tanya soalan tentang jodoh? Anda rasa dia sesuai? Tipulah kalau tak terfikir soal kahwin, kalau boleh saya nak seorang wanita yang bertudung dan boleh bercakap serta mengacara," kata Zizan sambil beberapa kali memandang ke arah Hawa.

Nampaknya, wanita yang boleh menawan hati Zizan dikalangan selebriti atau personaliti tv jugalah jawabnya. Apa pun semoga Zizan cepat bertemu jodoh.

Klik untuk gambar besarwww.myartis.com / Sumber & foto: mStar & Instagram Zizan Razak


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: