23 October 2019

BUAT VIDEO AKSI TUKAR BAJU - ZAHIRAH MACWILSON KENA KECAM


Tidak dinafikan pelakon Zahirah Macwilson mempunyai aura tersendiri dan menarik perhatian ramai dengan paras rupa yang jelita berserta pakej lengkap dengan tubuh langsing serta tinggi. Malah, setiap fesyen yang digayakan pasti nampak menarik dan menjadi ikutan.

Baru-baru ini Zahirah ada memuatnaik video menerusi laman Instagram miliknya dimana dia menggayakan beberapa pakaian, mungkin tujuannya untuk memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk mecuba fesyen baru dan tampil lebih menawan.

Meskipun ada yang memuji betapa cantiknya Zahirah, ada juga netizen yang kurang senang melihat aksi pelakon wanita itu dengan selamba menukar pakaian di hadapan kamera. Mereka melabelkan Zahirah sengaja ingin mencari publisiti dan seakan tiada rasa malu menayang aksi sebegitu.

Fikir positif sahaja, niat Zahirah cuma mahu berkongsi tips untuk menggayakan fesyen 'mix and match' dengan peminat. Lagipun, tiada aksi yang begitu terlampau kan? Apa-apa pun, Zahirah memang sangat cantik. Bertuah Aiman Hakim Ridza dapat bakal isteri jelita.

Klik untuk gambar besar

www.myartis.com / Sumber & foto: Beautifulnara & Instagram Zahirah Macwilson


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: