22 October 2019

"SETTELKAN MASALAH BUKAN LARI" - LUFYA NAFI BUKAN AIB, TAGIH SIMPATI


Nampaknya kemelut rumah tangga pelakon Lufya Omar dan Dr Che Muhammad Hafiz seakan tiada jalan penyelesaian apabila kedua-duanya tidak henti berbalas kenyataan di media sosial demi mempertahankan diri masing-masing.

Terbaru, Lufya ketika membalas komen netizen menafikan dia menggunakan media sosial untuk membuka aib suami dan sengaja ingin menagih simpati. Jelas Lufya, kenyataannya sebelum ini hanya sekadar luahan perasaan, merasa kesal mengapa suaminya tidak hadir ke mahkamah untuk menyelesaikan kes cerai mereka.

Dalam pada itu, Lufya berkata dia sudah penat melayan segala 'drama' suaminya itu dan meminta Dr Che Hafiz untuk tidak terus cuba meraih publisiti dan melengahkan lagi kemelut rumah tangga mereka.

Klik untuk gambar besar


"Tutup la aib sendiri. Cepat selesaikan masalah bukan lari! Siapa yang drama? Saya dah penat la layan drama. Siapa yang nak perhatian ini sebenarnya? Nak terkenal semata-mata ke? Berhenti jadi budak-budak jadi la lelaki. Saya penat, saya ada anak yang memerlukan saya lebih daripada nak layan drama dia," katanya.

Terdahulu, Lufya berkata dia sudah lama memendam perasaan serta bersabar dan enggan lagi meneruskan perkahwinan yang disifatkan penuh negatif dan toksik. Jiwanya didera apabila berlakunya penganiayaan, selain mendakwa sudah empat bulan digantung tidak bertali.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: