11 November 2019

BETTY RAHMAD ADAKAH AQIQAH ANAK: "WALAUPUN 9 BULAN BARU SEMPAT BUAT"


"Alhamdulillah dah selamat majlis aqiqah & kesyukuran @ardywira_ walaupun dah umur 9 bulan baru sempat buat. Rasa macam pengantin pun ada harini duduk atas pelamin @weddingsbyemma dulu panggil buat pelamin malam berinai, harini pelamin aqiqah pulak. Cantik sangat, puas hati! #ardywira

"Majlis Aqiqah & Kesyukuran @ardywira_ 10/11/2019. Nanti dah besar kamu boleh tengok balik perangai kamu menari-nari macam ulat masa orang tengah marhaban. Thank you semua yang datang & thank you semua yang buat majlis saya best! Sebelum korang tanya I tag siap-siap nanti siapa nak buat apa-apa majlis boleh cari dorang ok.

"Dijamin service terbaik & food sedap," tulis pelakon yang juga adik kepada Erma Fatima dan Datin Umie Aida, Betty Rahmad yang telah selamat menganjurkan majlis aqiqah serta kesyukuran buat anaknya, Ardy Wira Ardy Shafiq, pada Ahad lalu.

Klik untuk gambar besar


Sambil merakamkan ucapan terima kasih buat tetamu yang hadir serta semua pihak terlibat menjayakan majlis, Betty turut memaklumkan majlis aqiqah hanya sempat dilakukan ketika usia anaknya mencecah sembilan bulan.

Untuk makluman, Betty dan suaminya, Ardy Shafiq mendirikan rumah tangga pada 4 Februari 2018 dan hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan seorang anak lelaki yang dilahirkan pada 19 Januari lalu. Ardy Wira menjadi perhatian wargamaya apabila riak wajah comelnya yang tak pernah lekang dengan senyuman. Malah akaun Instagramnya juga pun mempunyai kira-kira 160,000 pengikut.
www.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan & Instagram Betty Rahmad


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: