09 December 2019

FIKRY NAFI DAKWAAN RISIK NANA, NIKAH 2020: "MEMANG RANCANG KAHWIN TAPI..."


"Saya tak tahu macam mana boleh timbulnya gosip saya dah hantar rombongan merisik dan bakal kahwin dengan Nana (Siti Nordiana) pada tahun depan. Merisik dan bakal berkahwin itu memang tidak benar. Tahun hadapan saya akan sibuk sebab nak fokus pada kerjaya dan perniagaan sahaja.

"Saya memang akan berkahwin tapi sasaran saya untuk tamatkan zaman bujang itu pada tahun 2021 atau 2022," demikian jelas pelakon Fikry Ibrahim yang menafikan dakwaan dia sudah menghantar rombongan merisik dan bakal berkahwin dengan penyanyi Siti Nordiana atau Nana pada tahun hadapan.

Bagaimanapun, Fikry atau nama penuhnya Ahmad Fikry Ahmad Ibrahim, 25, berkata dia ada perancangan untuk mengakhiri zaman bujang dalam tempoh dua tahun akan datang. Fikry diminta mengulas mengenai sebuah artikel di ruangan gosip yang mendakwa dia dan penyanyi lagu 'Hatiku Milikmu' ini bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun depan.

Malah, pelakon drama 'Rindu Yang Terlarang' ini juga dikatakan sudah menghantar cincin merisik kepada Siti Nordiana secara senyap. Dalam pada itu, Fikry memberitahu dia mengambil gosip tersebut secara positif selagi perkara itu tidak menimbulkan fitnah yang menjejaskan nama mereka.

Klik untuk gambar besar


"Saya okey saja dan tak ada masalah pun nak layan gosip sebegini. Asalkan ia tidak melampaui batas sehingga boleh menimbulkan fitnah. Selagi gosip itu ke arah positif dan bukan sesuatu yang mencemarkan nama saya serta mana-mana pihak, saya okey.

"Kita pun tak boleh nak kawal apa yang orang nak perkatakan. Lumrah menjadi seorang selebriti akan berhadapan dengan gosip cinta," ujar Fikry yang mula berkawan rapat dengan Siti Nordiana semenjak menjadi pengacara bersama program Gema Gegar Vaganza dan digandingkan menerusi drama 'Cakelat Semanis Honey' pada 2017.

Namun, masing-masing menegaskan hubungan itu hanyalah atas dasar kerja sahaja dan tiada wujud cinta lokasi antara mereka. Pada Mac lalu, gurauan Fikry ingin menjadi bapa kepada anak Siti Nordiana iaitu Muhammad Rayyan Nakhaie menerusi ruang komen Instagramnya turut menarik perhatian netizen.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: