04 January 2020

ALYAH SAMBUT BIRTHDAY KE-39 DI TURKI: "AMAT BERMAKNA... ALHAMDULILLAH"


Menerusi laman sosial Instagram, penyanyi Alyah telah berkongsi momen indah meraikan ulang tahun kelahirannya yang ke-39 semalam di Istanbul, Turki dan meniup lilin kek hari jadi bersama teman-teman dari Malaysia untuk tatapan umum.

"Terima kasih korang atas ingatan dan masa yang diluangkan. Amat bermakna bagi saya Alhamdulillah. Kepada yang tag atau text saya, sedalam-dalam terima kasih buat semuanya. Ucapan dan doa yang dihadiahkan buat saya amat saya hargai," tulis Alyah sebagai kapsyen.

Alyah berada di Istanbul sejak 26 Disember lalu bagi menjalani sesi penggambaran produk keluaran terbarunya. Selain sibuk bekerja, Alyah turut sempat memperagakan helaian-helaian musim sejuk sepanjang berada di negara Eropah itu.

Klik untuk gambar besar


Melihat pada ruangan komen, rata-rata pengikut dan rakan selebriti mendoakan agar Alyah terus maju untuk tahun baru 2020: "Happy birthday sahabat. Saya doakan kerjaya datin berjaya. Sihat segalanya dan happy selalu," ujar penyampai radio DJ Sonic.

"Sanah helwah to my lovely adik. Stay humble dan beautiful," ujar bintang Gegar Vaganza 2019 Noorshila Amin." - "Happy birthday datin, kita sama-sama Capricorn, memang jenis tak pandai give up. I’m so proud of you datin, selamat maju jaya," doa seorang wargamaya lagi.

Sekadar info, Alyah yang berasal daripada Gelang Patah, Johor mula mencipta nama pada tahun 2008 menerusi lagu Tak Mungkin Kerana Sayang. Pemilik nama sebenar Noor Hasliah Abu Hasan ini kemudian bernikah dengan maestro muzik popular Datuk Ramli MS dalam sebuah majlis di Indonesia pada 18 Mac 2013.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Alyah


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: