07 February 2020

"AWAK AKAN JADI AYAH MALAIKAT KECIL... SEMOGA TERUS DEWASA" - ARDELL


Menanti kelahiran anak sulung tidak lama lagi, pelakon Ardell Aryana telah merakam momen bersama suaminya, pelakon Nadzmi Adhwa dan dimuatnaik di laman Instagram miliknya. Kongsi Ardell, dia mendoakan agar suaminya itu mampu memikul tanggungjawab sebagai ketua keluarga.

"Kita tidak akan selamanya terus bergini bermain dan tertawa bersama, bila tiba saat nya nanti kita pasti akan terpisah.. tapi doa dan bekalan amalan Inshallah akan menemukan kita semula. Soon, awak akan jadi seorang ayah pada malaikat kecil yang akan beri sinar dalam hidup awak dan kebahagiaan pada awak, How time flies.. awak dah semakin dewasa & semoga terus dewasa Wawa.

"Alhamdulillah, may Allah bless you always! Moga Allah murahkan rezeki awak, beri kesihatan yang baik pada awak, dan moga awak bahagia sampai bila2 :’). Mungkin video ni akan buat hati awak terubat sikit bila ingat Tentang KITA satu hari nanti. Terima kasih wawa!," tulis Ardell.

Klik untuk gambar besar


Lantas, perkongsian tersebut mendapat respon dari Adhwa: "Semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan baby. Tak terkata saya ! Sayang awak. Till jannah amin," komennya.

Sehingga kini, video tersebut mencecah hampir 500,000 tontonan. Dalam perkembangan lain, usia kandungan pemilik nama penuh Nurul Hidayah Mohd Amin itu sudah mencecah lebih lima bulan. Terdahulu, Ardell dan Nadzmi Adhwa mendirikan rumah tangga pada 1 September tahun lalu.
www.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan, Instagram Ardell Aryana & Nadzmi Adhwa


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: