18 February 2020

SYAFIE & AISHAH 'UNBLOCK' SATU SAMA LAIN SELEPAS 7 BULAN ISU PUTUS TUNANG


Semua mengetahui mengenai kontroversi pertunangan Syafie Naswip dan Aishah Azman yang pernah menggemparkan dunia hiburan tahun lalu. Setelah hampir tujuh bulan berlalu, Syafie, 28, berkata dia dan bekas tunangnya itu sudah tidak lagi menyekat nombor telefon masing-masing. Malah, Syafie atau nama penuhnya Mohammad Syafie Naswip ini akan bertegur-sapa jika bertemu dengan aktres itu di mana-mana acara hiburan.

"Sekarang ini perasaan saya sudah lega dan tak rasa apa-apa mengenai kisah lalu. Walaupun tak pernah jumpa sejak isu itu tapi kami sudah 'unblock' satu sama lain. Mungkin masing-masing dah memaafkan. Kalau jumpa depan-depan, saya tak ada masalah untuk bertegur-sapa dengan dia sebab benda pun dah berlalu.

"Sebab bagi saya, semuanya sudah selesai dan saya pun tak nak panjangkan isu tersebut," kata Syafie ketika ditemui di majlis pelancaran koleksi pakaian Munawwareen di ST Mary, Kuala Lumpur yang diadakan baru-baru ini.

Klik untuk gambar besar


Pada Julai tahun lalu, kontroversi melibatkan pasangan itu timbul apabila Syafie ditahan polis untuk membantu siasatan kes ugutan dan menyebabkan kecederaan. Syafie dan Aishah bertunang pada 7 April tahun lalu dan hubungan mereka berakhir pada 21 Julai tahun yang sama.

Dalam pada itu, Syafie memberitahu dia kini terbuka untuk berkenalan dengan mana-mana wanita namun enggan terlalu fokus dalam mencari cinta: "Buat masa sekarang, tak ada pun wanita yang cuba dekati saya. Bukan saya tak terbuka hati lagi, cuma saya belum jumpa yang sesuai.

"Saya berkawan saja dengan semua orang. Bagi saya, kalau ada jodoh, ada la. Saya tak kisah pun wanita itu bekerja dalam industri atau tidak. Sekarang ini pun saya nak fokus pada kerja dan keluarga sahaja. Nak kumpul harta dan kalau ada rezeki, nak sambung belajar," ujarnya.
www.myartis.com / Sumber & foto: mStar & Instagram Syafie Naswip & Aishah Azman


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: