08 April 2020

ANAK SAUDARA 7 BULAN NEELOFA DISAHKAN SEMBUH COVID-19


"Alhamdulillah 🤲🏻😭 syukur ya Allah after 18 Days finally Noor Sameera is recovered from covid19 and shes home ! Thankyou to everyone, family friends followers who keep checking on her thru msgs and DMs and who keep us in ur prayers n doa.. hanya Allah sahaja Dapat balas jasa baik semua... 🤲🏻

"Semoga Allah lindung kita dari wabak penyakit ini dan segala penyakit amin amin.. 🤲🏻❤️," demikian tutur sepupu kepada pelakon, pengacara dan usahawan Noor Neelofa, Noor Cahaya yang meluahkan rasa syukur apabila anaknya, Noor Sameera Mohd Nazlee yang berusia tujuh bulan disahkan sembuh daripada Covid-19.

Sementara itu, Neelofa berkata, keputusan ujian itu diperoleh selepas Sameera dikuarantin selama 19 hari: "Alhamdulillah, selepas 19 hari dikuarantin, ‘baby' Sameera sudah dapat pulang. Keputusan ujian didapati negatif. Syukur dan terima kasih semua atas kiriman doa buat Sameera," katanya.

Terdahulu, pada 21 Mac lalu, bekas pengacara program 'Meletop' itu berkongsi mengenai keadaan bayi itu yang disahkan positif Covid-19 di Instagram Story.

Klik untuk gambar besar

www.myartis.com / Sumber & foto: Harian Metro, Instagram Noor Cahaya & Noor Neelofa


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: