04 May 2020

KAJOL BALAS PERTANYAAN - AMANI TERUJA, PEMINAT KELIRU 'ANJALI' MANA SATU


Pelakon Sharifah Amani baru-baru ini telah bertanyakan soalan kepada aktres Bollywood terkenal iaitu Kajol mengenai karekter yang paling digemari aktres itu sepanjang bergelar pelakon. Siapa sangka, pertanyaan itu mendapat maklum balas dari isteri kepada pelakon Ajay Devgan itu yang mengatakan watak sebagai Anjali menjadi kegemarannya kerana dia seakan-akan melakonkan diri sendiri.

Amani atau atau nama penuhnya Sharifah Amani Syed Zainal Rashid Al-Yahya, 34, telah meluahkan rasa teruja apabila Kajol menyedari dan membalas pertanyaannya di laman Twitter: "Apakah karekter yang anda paling suka lakonkan sepanjang dalam karier anda? #AskKajol," tanya Amani. - "Watak yang paling saya suka adalah Anjali. Ia sama seperti karekter saya," jawab Kajol.

Rata-rata netizen di laman sosial itu turut berasa teruja dengan komen balas Kajol namun mereka keliru jawapan watak Anjali yang dimaksudkan itu sama ada dalam filem 'Kuch Kuch Hota Hai' atau 'Khabi Kushi Khabi Gham'.

Klik untuk gambar besar


Bagaimanapun, ada segelintir netizen yang berpendapat berkemungkinan besar Anjali yang dimaksudkan Kajol itu merupakan karekternya dalam filem Kuch Kuch Hota Hai. Perkongsian tersebut mendapat lebih 9,000 tanda suka (like) dan hampir 5,000 retweet (ulang kicau).

"Tahniah kakak! Saya nampak juga! Dia nampak awak! - "Omg this is cute dan anda sangat bertuah kak Nani. - "Tak mungkin! Saya suka dia dan sangat gembira untuk awak juga," komen beberapa netizen di Twitter milik Amani.
www.myartis.com / Sumber: mStar


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: