16 July 2020

HUBUNGAN TAK DISENANGI - NONNY AKUI NIEZAM BANYAK BANTUNYA LALUI FASA SUKARPelakon Nonny Nadirah yang menyedari hubungan percintaannya dengan Niezam Zaidi kurang disenangi segelintir pihak ini mengakui aktor itu banyak membantunya melalui fasa sukar dalam hidup. Nonny, 31, berkata, Niezam merupakan insan yang banyak memberikan kata-kata semangat sehingga mampu membuatkan dirinya bangkit semula.

 

"Saya sedar memang ada pihak yang suka dan tak suka hubungan saya dengan Niezam. Tapi orang tak tahu yang saya pernah lalui fasa paling bawah dan macam mana saya berusaha untuk bangkit semula. Banyak tawaran berlakon saya tolak tapi Niezam banyak memberi kata-kata semangat.

"Saya bangkit semula dan dia ada di sebelah saya, kami melengkapi satu sama lain. Sejujurnya, kehidupan saya semakin gembira. Saya harap peminat doakan yang baik-baik sahaja untuk kami berdua," kata Nonny.

Baru-baru ini, perkongsian video Nonny sedang membonceng motosikal yang ditunggang kekasihnya itu mengundang teguran peminat. Nonny atau nama sebenarnya Nonny Nadirah Zainuddin ketika dihubungi berkata, dia tiada niat untuk menunjuk-nunjuk atau sengaja mencari publisiti dengan berkongsi video tersebut.

Klik untuk gambar besar

Sebelum ini juga, video lama Nonny datang beraya di rumah bekas suaminya menjadi tular selepas ada pihak memuat naik semula di laman sosial. Dalam pada itu, Nonny berharap tiada pihak yang cuba mengungkit kisah lama mereka memandangkan dia dan bekas suaminya sudah mengambil haluan masing-masing.

"Saya tak selesa bila ada netizen atau mana-mana pihak sengaja nak berkongsi semula video saya dengan bekas suami. Saya kena jaga banyak hati termasuk keluarga saya, Niezam dan keluarga bekas suami. Bimbang nanti ada pihak lain terasa hati bila nampak video itu sedangkan ia bukan video baru pun.

Saya berharap sangat selepas ini tidak perlulah berkongsi perkara yang dah berlalu. Tolong hormat dan doa yang baik-baik sahaja," ujar Nonny yang pernah berkahwin dengan Mohamed Mustain Mohamed Adnan pada 18 Mac 2018 namun hubungan tersebut musnah selepas setahun bersama.
www.myartis.com / Sumber & foto: mStar & Instagram Nonny Nadirah


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: