19 August 2020

DAKWAAN BAKAL BERTUNANG DENGAN DAYANG NURFAIZAH - INI JAWAB HAEL HUSAINIBaru-baru ini timbul dakwaan penyanyi Hael Husaini, 33, dan Dayang Nurfaizah, 39, bakal mengikat tali pertunangan dalam tempoh terdekat ini. Bagaimanapun, ketika ditanya berhubung dakwaan ini, Hael tampil menafikan. Hael yang kelihatan cukup berhati-hati menjawab dakwaan itu enggan memberikan komen lanjut serta menyifatkan ianya soalan bahaya.

"Tak ada, tak ada. Belum lagi. Saya tak nak jawab. Tiada komen, bahaya soalan ini (berkaitan pertunangan dengan Dayang). Insya-Allah, kalau ada rezeki dengan sesiapa yang sudi dan sampai jodoh, saya bertunang," kata Hael yang merupakan seorang komposer itu.

Sebelum ini bertebaran gosip mengatakan mengenai hubungan istimewa Hael dengan Dayang. Menurut Hael, dia masih menunggu jodoh, sama seperti kebanyakan rakan-rakan bujangnya yang lain. Terdahulu, Hael mengakui Dayang Nurfaizah merupakan wanita paling rapat dengannya serta menyerahkan soal jodoh mereka kepada Tuhan apabila ramai peminat mengharapkan pasangan ini ke jinjang pelamin. 

Klik untuk gambar besar


www.myartis.com / Sumber & foto: Rotikaya, Harian Metro, Instagram Hael Husaini & Dayang Nurfaizah


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: