12 September 2020

BULAN MADU - KASIHAN MIRA FILZAH, SUAMI BERUBAN DIKATA MACAM ANAK & BAPA"Alhamdulillah selamat sampai @fslangkawi Isnin lepas! Senang je nk confirmkan booking and check in guna @kayak_my.

"Leganya dpt escape sekejap selepas berbulan bulan siapkan wedding preparation dan tiga hari majlis! Eee so much love for @fslangkawi, the architecture & interiors and the warm hospitality!

"Really enjoyed my stay here," demikian kongsi Mira Filzah yang berbulan madu bersama suaminya di Langkawi.

Namun apa yang tak sedapnya ialah apabila ada yang mengata suami Mira dah beruban dan bila bergambar bersama mereka seperti anak dan bapa!

"Sungguh manis pasangan ayah dan anak ini pergi bercuti, walaupun ayah dia dah beruban, tapi tetap nampak tua," dakwa seorang netizen bernama Set*ngk*l.

Klik untuk gambar besar


Selain itu, ada juga yang mendakwa Mira dan suami seolah cari penyakit berbulan madu di Langkawi, Kedah, memandangkan terdapat beberapa kluster covid di negeri jelapang padi itu. Ini kerana, sejak seminggu lalu, Kedah mengalami kes covid yang tinggi hingga beberapa daerah terpaksa ditutup.

"Jangan lupa kuarantin ye Miraaa," tulis pengikut Instagram Mira pula.

"Lepas balik tolong kuarantin ya.. jangan ada kluster mira pijah pulekkk nanti," komen yang lain seolah berseloroh.


"Betol la tu, da ade kes covid pergi lagi sane, cari penyakit," tambah mereka.

Kesimpulannya, macam-macam karenah netizen kita bila memberi komen pada artis kesayangan mereka. Bak kata pepatah, 'mulut tempayan boleh ditutup, mulut manusia bagaimana menutupnya'.

Tak gitu?


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: