02 October 2020

ALYAH AKUI PERLU PERLAHAN AKTIVITI SENI SEKURANG-KURANGNYA SETAHUN SEBELUM IVF"Sebagai wanita yang bergelar isteri saya nak sangat untuk ada anak sendiri tapi kita hanya mampu merancang namun Allah yang menentukan.

"Apa yang boleh saya katakan, jadual kerja saya yang terlampau padat membuatkan saya perlu mempertimbangkan waktu sebaik mungkin sebelum melakukan rawatan IVF kerana ia memerlukan tempoh rehat yang panjang misalnya setahun.

"Selagi saya masih memberikan komitmen terhadap nyanyian, agak sukar untuk saya menjalani rawatan dalam masa terdekat ini," kata penyanyi Datin Alyah yang tidak menolak kemungkinan untuk dia dan suami, Datuk Ramli M.S merancang untuk mempunyai zuriat sendiri dalam masa terdekat.

Klik untuk gambar besar


Jelas Alyah bagaimanapun dia perlu memperlahankan aktiviti seni sekurang-kurangnya setahun sebelum memulakan rawatan persenyawaan in-vitro (IVF).

Alyah yang mendirikan rumah tangga dengan Ramli MS dalam sebuah majlis secara rahsia di Indonesia pada 18 Mac 2013 itu mengakui dia kini sudah mulai memperlahankan aktiviti seninya.

"Insya-Allah saya akan melakukan rawatan itu sebab sekarang pun sudah perlahan-lahan aktiviti nyanyian. Lagipun, sekarang saya sudah kurang ghairah untuk membuat persembahan berbanding dulu," tambahnya.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Sandra Dianne

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: