27 October 2020

DIKATA SELEKEH KETIKA REVIU, ZARINA ANJOULIE TEMPELAK: "ORANG BAYAR BUKAN LACURKAN BADAN...""Ada beberapa org cakap aku pakai selekeh ketika reviu. Untuk akulah orang bayar aku untuk lakukan produk mereka. Influencer lain kebanyakannya tak berbaloi sebab menayang. Habuk pun tarak, jadi motif kau pakai macam GRO tapi jualan tak banyak?

"Kau pakai seksi kau kena hina. Orang bayar bukan untuk kau lacurkan badan atau dikecam," tegas pelakon Zarina Anjoulie yang menempelak segelintir personaliti media sosial yang memakai pakaian menjolok mata demi melariskan produk yang direviu.

Kata Zarina atau lebih popular dengan panggilan Anju, tiada guna untuk menarik perhatian netizen dengan berpakaian tidak senonoh walhal produk yang ingin dijual tidak mendapat sambutan.

Kata Anju dia selesa dengan imej terkininya yang tidak bersolek atau mengenakan pakaian seksi untuk membuat reviu produk pelanggannya.

Klik untuk gambar besar"Saya di kampung, saya banyak kerja. Pergi pasar, kejar ayam dan malas nak tukar baju. Pemilik produk membayar saya untuk menjual barang mereka, bukan untuk pakai macam pelacur untuk lariskan barang mereka. Tak ada gunanya!

"Mereka tak kisah kalau saya pakai plastik sampah sekali pun asalkan barang laku. Sebab itulah kontrak saya dapat disambung, sebab saya real," tambahnya.

Dedah Anju, suaminya juga pernah menyatakan hasrat untuk melihatnya bertudung semula: "Saya ada suami, dia nak saya pakai tudung, berjubah... Tapi belum sampai waktunya.

"Selagi boleh tutup saya tutup. Saya jenis orang yang ringkas dan tak pandai nak bergaya. Sebab itu juga suami saya suruh pakai kemeja-T besar kalau di rumah," kata Anju.
www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Zarina Anjoulie

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: