28 October 2020

PEREKA FESYEN, RUZAINI JAMIL SELAMAT TIMANG ANAK SULUNG, LELAKIPereka fesyen jenama Rizman Ruzaini, Ruzaini Jamil menerusi laman Instagram memaklumkan isterinya, Nurul Hidayati Yahya telah pun selamat bersalin anak pertama mereka yang merupakan bayi lelaki, kira-kira jam 6.35 pagi Selasa.

"Assalamualaikum w.b.t semua, tarikh penting untuk saya 27/10/2020 selasa ini. Alhmdulillah isteri saya telah selamat melahirkan khalifah kecil kami

"Kehadiran khalifah kecil kami ini adalah lebih awal dari jangkaan namun Alhmdulillah persiapan untuk menyambut beliau telah kami sediakan lebih awal," tulis Ruzaini yang mendirikan rumah tangga bersama Hidayati pada 5 Februari 2016.

Klik untuk gambar besarMenurut Ruzaini lagi, dua hari sebelum kelahiran, keduanya sempat merakamkan foto bersama dan akan dikongsikan buat tatapan semua tidak lama lagi.

"Dua hari sebelum kelahirannya, saya sempat mengabdikan momen isteri yang sarat dalam photoshoot yang saya akan kongsi nanti. Isteri mula mengalami contraction pada jam 12.30am tadi dan tepat jam 6.35am, lahirlah putera yang kami nantikan."Mendengar tangisnya, mengazankan khalifah kecil ini, dan menggenggam jari mungilnya. Sungguh saya menangis. Betapa besar rezeki Allah kurniakan buat saya dan isteri.

"Walapon kelahirannya tidak dapat dirai oleh keluarga terdekat berikutan pandemik covid-19 dan PKPB di Selangor dan Kuala Lumpur ini, Alhmdulillah Allah kurniakan Doktor dan Nurses yang sangat2 memberi sokongan moral buat saya dan isteri memandangkan kami tiada pengalaman.

"Terima kasih buat Dr. Noor 'Aini dan nurses di @subangjaya_medicalcentre," tulisnya lagi sambil turut menitipkan doa buat kesihatan isteri dan anak yang baru lahir.
www.myartis.com / Sumber & foto: Media Hiburan, Instagram Ruzaini Jamil & ida_deqda

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: