10 November 2020

"DOAKAN SAYA YA..." - IKA NABELLA KINI BERHIJAB"Saya menerima banyak panggilan dari semua medium yang bertanyakan banyak soalan mengenai imej baharu saya. Sebenarnya saya sedang menyesuaikan diri dan masih mencuba untuk menjadi seorang yang lebih bagus, sebagai seorang isteri dan ibu juga.

"Doakan saya ya, sepertimana saya mendoakan kamu semua. Segan sebenarnya," demikianlah tulis pelakon Ika Nabila yang kini tampil manis berhijab.

Dalam entri tersebut yang dimuat naik di laman Instagram, Nabila memberitahu dia sedang menyesuaikan dirinya dengan imej baharu itu dalam masa yang sama menjadi ibu dan isteri yang baik.

Klik untuk gambar besarSejak lima hari lalu, Ika sudah mengenakan tudung dan ia telah mendapat perhatian pengikutnya. Melihat pada ruangan komen, rata-rata mengucapkan tahniah di atas penghijrahan tersebut dan mendoakan agar pelakon itu terus istiqamah.

Sekadar info, Ika mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Zaid Aznam pada 30 Julai 2016 dan menimang cahaya mata lelaki, Muhammad Noah Zayn pada 23 Oktober 2019.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Ika Nabella

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: