04 November 2020

ISTERI SAHKAN MARK ADAM BERTEMU SPRM"Pihak SPRM ada datang jumpa kami dekat lokasi penggambaran semalam. Kami tak ke pejabat SPRM pun," demikianlah kata isteri penyanyi dan pelakon Mark Adam iaitu Norazah Redzuan atau lebih mesra disapa Ezan yang mengesahkan suaminya antara individu yang sudah bertemu dengan pihak Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Bagaimanapun, Ezan menyatakan pertemuan itu bukan diadakan di Pejabat SPRM sebaliknya di lokasi penggambaran. Tambah Ezan, mereka hanya disoal mengenai kedai minuman Bubble Bee yang terletak di PKNS, Shah Alam.

"Mereka tanya sama ada terlibat ke tak dengan Bubble Bee. Kami cakap ada tetapi sebagai duta untuk Bubble Bee cawangan PKNS sahaja.

Klik untuk gambar besar"Kami pun belum menerima sebarang bayaran atau menandatangani apa-apa perjanjian. Pertemuan itu tidak lama. SPRM tidak ada mengarahkan kami untuk pergi ke pejabat," jelasnya lagi.

Terdahulu, sebuah portal melaporkan lima selebriti termasuk seorang wanita terdiri daripada pelakon, penyanyi dan pengacara tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat SPRM di Putrajaya berkaitan aktiviti pengubahan wang haram oleh sindiket Macau Scam dan perjudian dalam talian.


www.myartis.com / Sumber & foto: Astro Gempak & Instagram Mark Adam

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: