08 December 2020

"APA MASALAH DIA DENGAN SAYA?" - NORANIZA IDRIS MAHU BERSEMUKA DENGAN MICHAEL ANG"Saya tidak akan baca komen negatif ditulis netizen, pihak pengurusan selalu akan sekat komen sebegitu daripada semua platform media sosial saya. Tapi saya ada terbaca komen Michael Ang sebab ada peminat yang prihatin kongsikan dengan saya.

"Kalau sekalipun tak suka saya, sekurangnya hargailah genre yang saya bawakan dalam pertangingan. Saya boleh terima komen negatif tapi bukan yang keterlaluan sehingga boleh mencalarkan maruah saya dan keluarga.

"Hormatlah diri saya sebagai sesama Islam," demikian kata Noraniza Idris yang kesal dan kecewa dengan sikap Michael Ang yang sering memberikan kritikan pedas terhadap persembahannya sepanjang program Gegar Vaganza musim ketujuh (GV7) berlangsung dan mahu bersemuka dengan pengarah terkenal itu.

Menurut Noraniza meskipun dia langsung tidak membaca komen netizen namun cemuhan oleh pengarah tersebut membuatkan emosinya terganggu. Malah, apa yang ditulis oleh Michael mengguris hati ahli keluarganya.

Klik untuk gambar besarDalam pada itu, Noraniza turut meluahkan hasratnya untuk bersemuka dengan pengarah itu selepas tamat program berkenaan. Ujarnya, dia bukan jenis yang hanya akan berdiam diri.

"Saya bukan jenis yang akan berdiam diri atau menangis. Lepas habis final GV7 nanti, memang saya nak jumpa one to one dengan dia. Please call me, saya nak bersemuka dan berkenalan dengan awak.

"Saya nak tanya apa masalah dia dengan saya? Tak layak ke Noraniza Idris masuk GV7? Teruk sangat ke Noraniza Idris di mata Michael Ang? Walaupun saya tidaklah bagus, tapi dia tak bagi pun pandangan membina.

"Kalau nak tahu, hati saya cepat rapuh sebab kita bukan malaikat, kita hanya manusia biasa. Bila saya baca komen negatif macam tu, saya akui ada kalanya saya tak boleh fokus dalam memberikan persembahan," ujarnya.www.myartis.com / Sumber: mStar

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: