06 December 2020

DR ERIN DEDAH TERIMA UGUTAN: "MEREKA HANTAR LELAKI GILA SEKS...""Cabaran makin besar, sekarang ni, hari-hari kena minta cover report pak polisi. Sakit hati betul 'pa__a' ni tengok orang Melayu maju dalam kawasa mereka.

"Walaupun saya ni perempuan, mereka hantar lelaki gila seks datang kedai, hantar pencuri bagai, ugut nak kerat kaki tangan dan kepala kalau saya tak tutup kedai. Siap nak bakar kedai akak lagi.

"Sudah 6 bulan ni hari-hari rasa terancam sangat dengan kehadiran saya di pekan ni," kata bekas isteri kepada Da'i Farhan, Dr. Erin yang mendedahkan dirinya telah menerima pelbagai ancaman serta ugutan dari pihak yang tidak berpuas hati dengan perniagaannya.

Menurut Dr. Erin dia terpaksa membuat laporan polis hampir setiap hari demi melindungi dirinya yang kini menjalankan perniagaan di sebuah premis di Alor Setar, Kedah.

Klik untuk gambar besarDr. Erin berkongsi perkara tersebut dalam satu hantaran di akaun Instagram miliknya. Menerusi entri tersebut dia memuat naik swafoto dirinya ketika berada di dalam balai polis.

Kemas kini tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata mendoakan agar Dr. Erin dilindungi serta selamat dari segala ancaman.

Nama Dr. Erin pernah menjadi bualan hangat apabila mengahwini Da’i Farhan di Mekah yang ketika itu sudah mempunyai seorang isteri dan anak. Farhan kemudian menceraikan isteri pertamanya ketika sedang hamil.


www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: