02 March 2021

TAHNIAH - AMEER FORTEEN SELAMAT TIMANG ANAK KEDUA, LELAKIPenyanyi Ameer Forteen menerusi laman Instagram miliknya telah berkongsi berita gembira dimana isterinya, Siti Nurnaja'a Shamsul Kamar telah selamat melahirkan anak kedua mereka yang merupakan bayi lelaki sekitar jam 7.52 pagi tadi.

Dalam entri tersebut, Ameer atau nama sebenarnya Mohd Arif Ameerais Azhar turut memuat naik gambarnya bersama isteri serta bayi lelaki mereka.

"Bismilahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. Alhamdulillah. Kami ingin memanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi. Putera kedua kami selamat dilahirkan pada hari Selasa, 2 Mac 2021 bersamaan dengan 18 Rejab 1442 Hijrah pada jam 7.52 pagi tadi secara normal dengan berat 3.77 kilogram (kg)," tulisnya.

Klik untuk gambar besarAmeer bagaimanapun belum menyatakan sebarang nama yang dipilih dan hanya meletakkan hashtag, #BabyN untuk anak keduanya itu. Dalam masa sama, Ameer juga memohon doa daripada pengikutnya di Instagram buat isteri dan bayinya.

"Doakan semoga ibu dan bayi sihat sentiasa dan dipermudahkan urusan. Terima kasih atas titipan doa dari kalian. Semoga doa yang baik-baik berbalik pada kalian juga. Insya-Allah," tuturnya.

Untuk makluman, Ameer dan Nurnaja'a mendirikan rumah tangga pada 1 Mac 2019 dan dikurniakan cahaya mata pertama, Noah Eusoff pada 14 Mac tahun lalu.


www.myartis.com / Sumber & foto: Harian Metro & Instagram Ameer Forteen

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: