26 July 2021

BILA AG KEMBALI 'ON AIR' DI STESEN RADIO HOT FM"Ramai yang tertanya saya pergi mana lama tak 'on air', sebenarnya saya sedang bercuti lebih kurang dua minggu tapi hari ini bos telefon minta saya datang untuk 'on air'. Okeylah benda ni normal, datang 'on air' itu perkara biasa. Tapi bukan dekat Kool FM, saya kena 'on air' dekat Hot FM.

"Jadi hari ini saya datang 'on air' dekat Hot FM," demikian kata penyampai radio Muhammad Azmir Selamat atau lebih dikenali sebagai AG yang memaklumkan beliau kini kembali menyinari Hot FM untuk bergandingan bersama rakan penyampai, Fad Bocey, setelah lebih lima tahun meninggalkan stesen radio Hot FM untuk berkhidmat di Kool FM.

Perkara tersebut turut dikongsikan AG menerusi sebuah hantaran di akaun Instagram untuk tatapan peminat dan juga pengikut media sosialnya. Ujarnya, segalanya bermula selepas dia menerima satu panggilan daripada penyelia Hot FM yang memintanya untuk hadir menjalankan tugas di stesen radio berkenaan.

Klik untuk gambar besarMenjengah ruangan komen, ramai peminat meluahkan rasa teruja kerana dapat mendengar suara penyampai radio yang berusia 41 tahun itu kembali ke udara di Hot FM.

Terdahulu, penyampai radio Fizie, Mark Adam dan Riena ditugaskan untuk ke udara pada sesi pagi menerusi segmen Geng Pagi Hot (GPH) sebelum Fizie dan Mark meninggalkan stesen radio berkenaan selepas perkhidmatan mereka ditamatkan pada Selasa lalu manakala Riena pula kini ditugaskan untuk ke udara pada waktu sebelah malam.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: