22 July 2021

HENTI ULAS ISU CAPRICE & EBIT LEW - SHARNAAZ AKUI TAK BERPIHAK PADA SESIAPA"Sahabat ku sekalian, aku tak berpihak pada sesiapa. Ebit pun tak, Caprice pun tak.. Ada aib yang kita perlu jaga sebelum nama dan agama kita sayangi ini terjejas. Maafkan aku kalau aku buat pandai. Tapi kebenaran ini berat untuk semua rakyat terima, untuk Malaysia dan umat Islam," kata pelakon Sharnaaz Ahmad.

Di dalam kemelut 'panas' yang sedang berlaku di antara penyanyi rap, Caprice dan juga pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew baru-baru ini, pelakon Sharnaaz Ahmad berkata dia tidak berpihak pada mana-mana pihak.

Menurut Sharnaaz atau nama sebenarnya Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad, dia hanya ingin menjaga aib kedua pihak sebelum keadaan menjadi semakin keruh.

Klik untuk gambar besarDalam ciapan yang sama di akaun Twitter pelakon tersebut, dia turut berkata tidak akan mengulas lagi berkenaan dengan kontroversi yang sedang berlaku ini dan menyerahkan kepada kedua-dua pihak untuk selesai kan perkara ini dengan baik.

Sedia maklum, sebelum ini nama Caprice menjadi bualan orang ramai apabila dia memuat naik beberapa hantaran di akaun rasmi Instagramnya dimana dia meluahkan rasa tidak berpuas hati apabila dia tidak dibenarkan memasuki Gaza.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: