27 September 2021

10 TAHUN MENANTI - AZMI SAAT SELAMAT SAMBUT ANAK LELAKI DI HARI LAHIRNYA KE-34Alhamdulillah... tahniah kami ucapkan kepada penyanyi Azmi Saat dan isterinya, Nazirah Muhammad apabila mereka kini bergelar ibu bapa setelah hampir sepuluh menantikan kelahiran zuriat.

Pasangan ini selamat menimang bayi lelaki di sebuah hospital swasta pagi tadi. Berita gembita tersebut dikongsikan Azmi yang turut meluahkan rasa syukur proses bersalin isterinya secara pembedahan itu dipermudahkan.

Azmi turut berharap agar dia dapat menjadi bapa yang baik buat anaknya itu serta mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mendoakan kesejahteraan mereka sekeluarga.

Klik untuk gambar besar"Urusan pembedahan berjalan lancar. Macam-macam perasaan ada bila kali pertama terdengar suara baby. Syukur ya Allah. Moga saya dapat menjadi ayah yang baik. Terima kasih atas doa kalian yang tak putus-putus buat kami sekeluarga," tulisnya.

Lebih manis, anaknya itu juga berkongsi tarikh lahir dengan Azmi dimana hari ini juga merupakan ulang tahun kelahiran penyanyi kumpulan Caliph Buskers itu yang ke-34.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: