02 October 2021

USAHAWAN DEDAH IZARA AISHAH TAK NAK TUDUNG SINGKAT, MINTA GAYA LABUHRamai yang meluahkan rasa kagum dan gembira dengan penghijrahan pelakon Izara Aishah yang kini tampil sopan dan bertudung labuh. Malah, isteri kepada Adib Khalid itu bertindak memadam gambar-gambar lamanya yang tidak bertudung di Instagram.

Baru-baru ini, usahawan tudung dan kosmetik, Anas Zahrin telah berkongsikan video ibu seorang cahaya mata perempuan ini menjadi model untuk koleksi tudung keluarannya.

Lebih mengagumkan, Anas mendedahkan Izara sendiri yang minta fesyen bertudung labuh dan tidak mahu tudung singkat yang boleh menampakkan bahagian dada.

Klik untuk gambar besarPerkongsian Anas itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut gembira dengan perubahan Izara itu serta memuji kecantikan pelakon itu yang tetap cantik meskipun bertudung labuh.

Terdahulu, Izara mengejutkan ramai apabila memuat naik gambarnya tampil sopan dan bertudung labuh. Malah. pelakon itu bertindak memadam gambar-gambar lamanya yang tidak bertudung di Instagram.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: