05 November 2021

BALU ABAM GERAM FB & IG KENA HACK: "ADA MASALAH KE KALAU ANAK BINI PAKAI?""See ada orang cuba nak Access account personal FB nak hack la tu. Kenapa nak hack account personal kita. Tak payah sibuk nak dapatkan tengah-tengah orang sedap tidur, cuba nak hack... nasib cepat-cepat tukar password tapi still tak boleh on semalam tapi cuba bukak-bukak.

"Alhamdulliah dapat balik, Instagram Abambocey pun banyak kali, still masih ada yang nak ambil. Kenapa ada masalah ke kalau BINI Dan Anak dia pakai?? Korang jealous ke?? IG tu pun name Anak dia SYED UTHMAN HAMZAH Dan Moderated by Hidayah_hamzah.

"Ke korang nak jual IG, FB dah tak ada duit sangat ke?? Mey saya bantu Jadi Agent SABUNDAUNSUKUNHIDAYAHHAMZAH dah tentu-tentu dapat duit.. Saya rasa awak ada masalah hati tu sebab dengki dengan orang tak habis-habis kesian..

Klik untuk gambar besar"Ya Allah jauhkan Aku dari orang-orang yang tidak baik Amin-amin. #janganputusdoa #AllahJagaKita #jauhkankamidariorangjahat," itulah tulis balu kepada arwah Abam, Siti Nurhidayah Mohd Ali yang menyatakan rasa kecewa apabila akaun Facebook dan Instagram digodam.

Menurut Hidayah, bukan sekali tetapi perkara seperti ini sudah beberapa kali terpaksa dilaluinya akibat sikap individu yang tidak bertanggungjawab. Sementara itu, menerusi ruangan komen rata-rata pengikutnya menyarankan Hidayah kerap menukar kata laluan demi keselamatan akaun media sosial.


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: