09 November 2021

SKANDAL DEDAH SEBULAN TIDUR DENGAN SHUK?Isu rumah tangga Shuk Sahar nampaknya makin lama makin membuat ramai menyampah... Terkini, isteri kepada pelawak itu, Rossa Sera dan skandalnya, dipercayai Fara Salleh berperang di media sosial pula mengenai isu 'tidur sebulan bersama'.

Rossa dilihat ada memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video serta perbualan mesej antara suaminya dengan skandal Shuk itu. Rossa berbuat demikian dipercayai selepas skandal suaminya itu memuat naik tangkap layar sejarah panggilan video duo.

Menerusi mesej dikongsikan, skandal Shuk turut mempersoalkan mengapa dirinya tidak dibela serta bertanyakan mengapa perkara ini tidak dihentikan.

Rossa turut menyindir Fara yang memadam sejarah panggilan dibuatnya kepada nombor dipaparkan, sebaliknya hanya menunjukkan jumlah panggilan diterimanya.

Klik untuk gambar besarDalam satu perkongsian lain, skandal Shuk itu turut meluahkan rasa berang apabila dikhianati apabila Rossa mengetahui kata laluan telefon Shuk dan mengamuk apabila panggilannya diabaikan.

Dalam satu perkongsian lain, skandal Shuk itu turut meluahkan rasa berang kerana dikhianati apabila Rossa mengetahui kata laluan telefon Shuk dan mengamuk apabila panggilannya diabaikan.

Beberapa hari lalu, Rossa memuat naik mesej di Instagram diterima daripada netizen yang mendakwa terlihat Shuk bersama kekasih gelapnya.
         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: