22 February 2022

ISTERI SYAMEL, ERNIE ZAKRI SELAMAT BERSALIN 'BABY GIRL'Nampaknya ramai selebriti kita memilih tarikh istimewa 22.02.2022 untuk menyambut kelahiran bayi masing-masing. Selain Kaka Azraff dan Datuk Jamal Abdillah, penyanyi Ernie Zakri turut berkongsi berita gembira apabila selamat melahirkan bayi perempuan pada pukul 10.14 pagi Selasa.


"Assalamualaikum, syukur Alhamdulillah. Cinta hati daddy dan ibu telah selamat dilahirkan pada 20.02.22 pada jam 10.14 pagi tadi. Doakan kesihatan kami berdua," tulis Ernie di laman Instagram.

Sementara itu, suami Ernie yang juga seorang penyanyi, Syamel turut berkongsi berita sama di Instagram miliknya.

"Syukur Alhamdulillah. Senang daddy ingat birthday, 22.02.2022. Doakan kesihatan anak solehah Bangmel dan Kak Ninie dan semoga mereka berdua berada dalam keadaan baik dan sentiasa dalam rahmatNya," katanya.

Klik untuk gambar besarRata-rata pengikut laman sosial termasuk rakan-rakan artis mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut.

"Alhamdulillah... Tahniah nak. Welcome to the world cucuku," tulis Anuar Zain yang juga bapa saudara kepada Ernie.

"Alhamdulillah, tahniah... Ya Allah geram tengok tangan baby putih melepak," tulis Shiha Zikir.

"Syukur Alhamdulillah semoga menjadi saham akhirat yang mulia," tulis Fedtri Yahya.

Untuk makluman, Ernie, 26, dan Syamel, 28, mendirikan rumah tangga bersama pada 26 Mac lalu di Masjid Puncak Alam, Selangor.         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: