25 June 2022

DIDAKWA JALIN HUBUNGAN ISTIMEWA DENGAN ERRA FAZIRA, DEK AKRAB BERKAWAN - INI JAWAB AWIE"Kami berkawan, bercinta, bertuang dan putus. Bila putus macam-macam orang kata. Tak bertegur sapa sampai lapan tahun. Saya fikir sampai bila nak teruskan macam ni, sampai bila orang nak menuding jari dan memfitnah fasal kami. Mereka salah.


"Mana-mana yang sempat nak minta maaf tu datang cepat kepada kami. Jangan jadikan fitnah sebagai makanan. Isteri saya pun tahu hubungan kami macam mana dan dia tidak ada masalah, sangat sokong tentang kerjaya kami," ujar penyanyi Datuk Awie yang menafikan dakwaan kononnya beliau menjalinkan hubungan istimewa dengan primadona Erra Fazira yang juga merupakan bekas kekasihnya suatu ketika dahulu.

Dakwaan tersebut timbul gara-gara keakraban Awie dan Erra sebagai kawan. Awie berkata ia merupakan satu fitnah yang tidak berasas. Ujarnya, mereka hanya berkawan dan masing-masing tidak lagi memikirkan mengenai hal lampau dan lebih selesa bersikap profesional terutamanya berkaitan kerja.

Klik untuk gambar besar

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: