25 June 2022

YASMIN HANI TAK MAHU URUSAN PERKAHWINAN DIPANDANG RINGAN: "KALAU FIKIR DUIT, DAH LAMA KAHWIN KERABAT RAJA""Sebut-sebut (nak kahwin) itu dah ada tapi dia (Alif Hadi) tahu apa yang saya nak. Jangan main-main. Saya tak nak nanti, anak persoalkan saya bercerai lagi. Saya tak nak sebab budak-budak sekarang, mereka bijak.


"Tiada sesiapa kahwin nak bercerai tapi kalau dah jadi, saya percaya, mereka tidak mahu atau jauh sekali mahu dipandang hina sebab kita semua ingin mencuba. Jadi, anak-anak saya bijak dan saya boleh cakap, tiada siapa pun nak rumah tangga berakhir dengan perceraian sebenarnya," katanya.

"Saya tak kisah dan sebab itu saya cakap, kalau saya menjanda pun dan asalkan saya bahagia dan ada duit, saya jalan terus dan saya okey. Sebab zaman sekarang ini, ada duit, pandailah seseorang itu cari kebahagiaan mereka di mana.

"Bukan saya nak cakap duit segala-galanya. Kalaulah saya fikir duit sahaja, dah lama dah saya kahwin dengan kerabat diraja. Kalau tak dah berstatus Che Puan sekarang," tutur pelakon dan pengacara Yasmin Hani yang berkata dia tidak mahu urusan perkahwinan dipandang ringan serta berharap lelaki pilihannya dapat menggalas tanggungjawab sebagai suami dengan baik.

Klik untuk gambar besarDalam pada itu, ibu kepada dua cahaya mata itu berkata tiada masalah jika dia meneruskan kehidupan sebagai wanita berstatus janda sampai bila-bila.

Sebelum ini hangat diperkatakan apabila pelakon Alif Hadi mengakui kini sedang berkawan rapat dengan Yasmin Hani dan dalam fasa mengenal hati budi.

Untuk makluman, Yasmin berkahwin dengan bekas pemain drama kumpulan Blackrose pada 2011 namun bercerai tahun lalu. Pasangan itu dikurniakan dua cahaya mata, Noah Ismail Wong dan Eissa Elzander Wong.
         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: