24 July 2022

CAPRICE TERUJA ISTERI PAKAI TUDUNG: "DATING DENGAN GIRLFRIEND BARU""Hari ni kita dating dengan girlfriend baru. ❤️🤲," itulah tulis penyanyi rap, Caprice yang baru-baru ini berkongsi rasa keterujaannya apabila isteri tercinta, Farra Inalis dilihat tampil memakai hijab dengan sempurna ketika mereka berdua keluar bersama.


Dalam video pendek yang dimuat naik di Instagram miliknya itu, Caprice ada meluahkan hasrat untuk melancarkan semula perniagaan berkonsepkan muslimah dan aplikasi Islamik miliknya jika Farra berterusan memakai tudung.

"Kalau baby (Farra) kekal dengan benda ni (berhijab), Insya-Allah esok juga abang order kain lancar semula bisnes pakaian muslimah kita. Lancar semula aplikasi-aplikasi islamik kita," katanya.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat memuji keayuan Farra mengenakan hijab dan mendoakan agar wanita itu istiqomah dalam menutup aurat.

"Selang sehari buka pakai tudung pun takpa lah, niat nak belajar perlahan-lahan." - "Cantik Farra pakai tudung, kita doakan yang baik-baik saja ya!" komen beberapa netizen.

Klik untuk gambar besar


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: