04 July 2022

NELYDIA SENROSE LUAH RASA SYUKUR DAPAT TUNAI HAJI BERSAMA SUAMI"Bismillahirrahmanirrahim. Saya Nik Zaris Nelydia dan suami tersayang Mohd Hafez Halimi dengan rasa penuh kesyukuran, gembira dan tawadhu' diatas kebesaran Sang Pencipta yang Maha pengasih dan mengasihani yg mengizinkan kami utk menjadi Duyufurrahman (tetamu Allah) bagi menunaikan ibadah Haji. Ini adalah anugerah Allah yang maha agung buat kami berdua.


"Saya dgn penuh rasa kerdil dan rendah diri ingin memohon seribu kemaafan kpd semua yg mengenali saya. Segala salah dan silap, terkasar bahasa yg saya sedari maupun yg tanpa sengaja terlepas pandang selama ini. Halalkan makan minum kami. Saya mohon agar dapat dititipkan doa buat saya dan suami agar selamat pergi dan balik. Dipermudahkan segala urusan dan dgn izin-Nya mendapat haji mabrur.

"Segala yang saya hajatkan... semua yang saya impikan... apa yang saya bayangkan... Tidak akan terlawan dengan anugerah dariNya ini, yang tidak akan mungkin saya dustakan, sehingga ke akhir hayat. Assalamualaikum 🤍," demikianlah tulis pelakon Nelydia Senrose yang memaklumkan dia dan suaminya, Mohd Hafez Halimi akan menunaikan ibadah haji.

Nelydia yang berangkat ke Makkah bersama suaminya semalam itu meluahkan rasa syukur apabila dipilih menjadi tetamu Allah untuk menunaikan Rukun Islam kelima itu. Nelydia yang memuat naik gambar di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ini turut memohon doa agar mereka selamat pergi dan balik.

Klik untuk gambar besar         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: