27 July 2022

SHUK BUAT TIKTOK KONON JADI SETIA DIPERLI NETIZENPelawak Shuk Sahar baru-baru ini ada memuat naik sebuah hantaran video di laman TikTok dimana kononnya dia setia dengan pasangannya. Perkongsian suami kepada Rossa Sera itu telah tular di laman sosial.


Video berkenaan memaparkan Shuk Sahar bersama pelakon, Nazeera Sardi sedang berjalan berdua-duaan seperti pasangan bercinta. Namun, secara tiba-tiba Nazeera disapa oleh seorang wanita yang menegur tentang tali kasutnya yang terbuka dan ketika dia tunduk untuk mengikat tali kasut, wanita itu kemudiannya dengan pantas memberikan kad nombor telefon kepada Shuk.

Sejurus itu, Shuk dilihat mengambil kad nombor tersebut dengan wajah seolah-olah terkejut dengan tindakan wanita itu. Bagaimanapun, dia dilihat membuang semula kad tersebut dan kembali berjalan bersama Nazeera.

Klik untuk gambar besarMenjengah di ruangan komen, rata-rata netizen telah memerli tindakan pelawak itu membuat video trend TikTok seolah-olah setia dengan pasangan namun berbeza dengan realiti kehidupannya yang sebenar.

"Berdasarkan cerita sebenar yang di plot twiskan." - "Patut nya dari dulu lagi." - "Orang dah tak percaya dah shuk… sekali dua tak apa ni dah berpuluh-puluh," tulis beberapa pengguna TikTok.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: